Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
cookpad.com
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι …
Είναι μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα. Μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα και σε γεύμα!
Υλικά 500 γρ. πένες 250 γρ. απάκι Μάνης κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. ρίγανη μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι …
Από τον Chef Σταύρο Γιαννακόπουλο Ημερομηνία Προβολής: 11/1/2012 …