Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ΚΑΙ να τρώω τάρτες και τώρα πια, μετά από μια σειρά επαναληπτικών δηλώσεών μου, όλοι …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Και με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι μικρές εισαγόμενες ποικιλίες γαλοπούλας, αρχίσαμε κι εδώ …
Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και σιτάρι και καλαμπόκι, έχει ρίζες στην αρχαιότητα. Είναι …
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
Μπορεί να είναι απλά μια ομελέτα αλλά είναι τόσο νόστιμη … Το «επίκαιρο» απάκι την κάνει χριστουγεννιάτικη! Εντάξει όχι για …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από …
200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι …
1 κούπα ρύζι καρολίνα 200 γραμμάρια κομμάτι απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 πράσο κομμένο σε ψιλές ροδέλες 1 ποτήρι …
Burger, αλλά τι burger!!! Με απάκι Κρήτης, με τρικαλινό κασέρι, με πιπεριά Φλωρίνης και μία sauce μελιού και μουστάρδας, γαρνιρισμένο …
Αυτή είναι η full extra έκδοση της συνταγής ρεβύθια με ταχίνι πορτοκαλιού. Το απάκι δίνει επιπλέον άρωμα και απίστευτη γεύση. …
1 πράσινη λόλα 1 κόκκινη λόλα 1 ραντίτσιο 1 κινέζικο λάχανο 1 ματσ. ρόκα 1 ματσ. δυόσμο 1 ματσ. άνηθο …
Ενας διαφορετικός τρόπος για να φάμε πέννες, απο τα συνηθισμένα. Σε φόρμα ή σε ταψάκι σαν πίτα. 1 φύλλο κρούστας …
Η δική μου ποικιλία αυτή τη φορά είχε: μάραθα, αγριοπρασάκια, λαψανίδες, αγριολάπαθα, καυκαλήθρες, αρχατζίκους, γαλατσίδες, και από ήμερα 5-6 ρίζες …
Είναι μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα. Μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα και σε γεύμα!
Το κρητικό απάκι το φτιάχνουμε νόστιμη μακαρονάδα!
Βάλε στην εξίσωση και βασιλικό και ντομάτα και έτοιμο το απόλυτο σάντουιτς για θερινό τσιμπολόγημα στη βεράντα. Υλικά 2 φιλέτα …
Υλικά 500 γρ. πένες 250 γρ. απάκι Μάνης κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. ρίγανη μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι …