Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ΚΑΙ να τρώω τάρτες και τώρα πια, μετά από μια σειρά επαναληπτικών δηλώσεών μου, όλοι …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Και με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι μικρές εισαγόμενες ποικιλίες γαλοπούλας, αρχίσαμε κι εδώ …
Αυτό το πιάτο που περιέχει όσα όσπρια έχουμε στο σπίτι καθώς και σιτάρι και καλαμπόκι, έχει ρίζες στην αρχαιότητα. Είναι …
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
Μπορεί να είναι απλά μια ομελέτα αλλά είναι τόσο νόστιμη … Το «επίκαιρο» απάκι την κάνει χριστουγεννιάτικη! Εντάξει όχι για …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από …
200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι …
Burger, αλλά τι burger!!! Με απάκι Κρήτης, με τρικαλινό κασέρι, με πιπεριά Φλωρίνης και μία sauce μελιού και μουστάρδας, γαρνιρισμένο …
Η δική μου ποικιλία αυτή τη φορά είχε: μάραθα, αγριοπρασάκια, λαψανίδες, αγριολάπαθα, καυκαλήθρες, αρχατζίκους, γαλατσίδες, και από ήμερα 5-6 ρίζες …
Το κρητικό απάκι το φτιάχνουμε νόστιμη μακαρονάδα!
Βάλε στην εξίσωση και βασιλικό και ντομάτα και έτοιμο το απόλυτο σάντουιτς για θερινό τσιμπολόγημα στη βεράντα. Υλικά 2 φιλέτα …
Μια από τις πιο παραδοσιακές του εφαρμογές είναι η απλή, λιτή ομελέτα με αυγά. Δυο τρία μόνο υλικά για ένα …
Πρόκειται για μια συνταγή που επινόησα βολτάροντας στο σούπερ μάρκετ. Είναι εύκολη, γρήγορη, οικονομική και αρκετά νόστιμη.. Φαγώθηκε μονομιάς!! Δυστυχώς …
Από τον Chef Σταύρο Γιαννακόπουλο Ημερομηνία Προβολής: 11/1/2012 …