Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς …
Στα γρήγορα, με ό,τι έχουμε! Πιστεύω ότι ακόμη και στα φοιτητικά σπίτια υπάρχει ένα κομμάτι τυρί, σάλτσα ντομάτας και κάποιο …
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση!
200 γραμμάρια απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 300 γραμμάρια ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι …
Ενας διαφορετικός τρόπος για να φάμε πέννες, απο τα συνηθισμένα. Σε φόρμα ή σε ταψάκι σαν πίτα. 1 φύλλο κρούστας …
Είναι μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα. Μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα και σε γεύμα!
Από τον Chef Σταύρο Γιαννακόπουλο Ημερομηνία Προβολής: 11/1/2012 …