Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
cookpad.com
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
1 κούπα ρύζι καρολίνα 200 γραμμάρια κομμάτι απάκι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 πράσο κομμένο σε ψιλές ροδέλες 1 ποτήρι …
Η δική μου ποικιλία αυτή τη φορά είχε: μάραθα, αγριοπρασάκια, λαψανίδες, αγριολάπαθα, καυκαλήθρες, αρχατζίκους, γαλατσίδες, και από ήμερα 5-6 ρίζες …