Τάρτ Τατέν Αχλαδιών
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Η συνταγή αυτή έχει ως βάση τη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αλλά και πολλές δικές μου προσθήκες….
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
Αρωματικό ζεστό ποτό με ευρωπαϊκή καταγωγή.Ζεστό κρασί, Vin Chaud, Mulled Wine ή Glühwein, όπως λέγεται σε γερμανόφωνες χώρες. Είναι ένα …
Εκτός από τις κλασσικές μαρμελάδες, μου αρέσει κάθε χρόνο να φτιάχνω καινούργιες συνταγές! Δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς φρούτων, προσθέτω μπαχαρικά προσδοκώντας …
Όπως σας υποσχέθηκα στο προηγούμενο post σήμερα θα σας κεράσω γλυκάκι.Γλυκάκι εύκολο, γρήγορο, ελαφρύ αλλά και με πολύ πλούσια γεύση….
Σήμερα έχουμε μία ιδιαίτερη (τουλάχιστον για εμένα) μαρμελάδα φράουλα. Το ιδιαίτερό της εκτός ενός στοιχείου στα υλικά είναι ο τρόπος …
Από τον Chef Χρυσόστομο Κοντοκώστα ΥΛΙΚΑ ,450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. χαρουπάλευρο 340 γρ. γάλα 6 …