Αφρατο κεικ κολοκυθας με κρεμα λευκης γκαναζ!
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
Από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι αυτή η συνταγή, την έχω κάνει πάρα πολλές φορές και δεν με έχει …
Το καλύτερο ψητό κοτόπουλο που έχω φάει!!!Η συνταγή είναι του κ.Λευτέρη Λάζάρου, με το δικό μου μαγειρευτικό γούστο.Βρήκα αυτή τη …
Η γεύση τους εξαίσια!! Μελομακάρονα υγιεινά, με αλεύρι ολικής και βρώμης, γεμιστά με καρύδι, μελωμένα και τυλιγμένα σε πικρή σοκολάτα, …
1 πακέτο φύλλο κρούστας 100 γρ. Βιτάμ για το άλειμμα των φύλλων και του ταψιού 4 μέτρια αβγά 400 γρ. …
Αυτό το ζεστό κρασί με τα μπαχαρικά και τα αρώματα από εσπεριδοειδή θυμίζει ζεστή σαγκρία (όπως διάβασα χαρακτηριστικά κάπου) και …
Υπέροχο ευωδιαστό γλυκό με μοσχοβολιά Ελλάδας! 1,5 πακετο φυλλο κρουστας 2 κουπες ζαχαρη 2,5 κουπες καλαμποκελαιο 8 αυγα ξυσμα πορτοκαλιου …
Πολύ νόστιμη σάλτσα για να συνοδεύσει τα λουκάνικα ή τα ψητά μας. 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμυδάκι σε …
Εκτός από τις κλασσικές μαρμελάδες, μου αρέσει κάθε χρόνο να φτιάχνω καινούργιες συνταγές! Δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς φρούτων, προσθέτω μπαχαρικά προσδοκώντας …
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. …
Τώρα που έρχονται οι γιορτές είναι ωραία στιγμή για να φτιάξουμε και να απολαύσουμε ένα ζεστό, αρωματικό κόκκινο κρασί, το …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …