Τσουρέκια αφράτα, με ίνες γεμάτα άρωμα και νοστιμιά
www.magiacook.gr
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. ζάχαρη άχνη 1 …
Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την περίοδο του Πάσχα, στην γειτονική …