Τούρτα αμυγδάλου
www.chefoulis.gr
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Για όλους τους αγαπημένους μας λοιπόν εορτάζοντες – την κορούλα και την μανούλα της Μαρίας μας, την κορούλα της Ειρήνης …
Περιγραφή Υπέροχα απολαυστική, εορταστική τούρτα, με τριπλή κρέμα!! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρμ. σαβαγιάρ (σπιτικά ή από το ζαχαροπλαστείο) 800 γρμ. …
Μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα καρδιάς με γέμιση κρέμας πατισσερί.
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …