Τούρτα αμυγδάλου, με καραμελωμένα αμύγδαλα
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Αυτή η συνταγή είναι σκέτη σοκόλαση!!! βούτυρο φρέσκο (1 φλιτζάνι του τσαγιού για κάθε 1 κιλό κρέμα ζαχαροπλαστικής) άρωμα βανίλιας, …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Μια ρώσικη τούρτα την οποία έχω πάρει από μια ρωσίδα δασκάλα του μπαλέτου. Κάτι διαφορετικό σε γεύση από τις τούρτες …
Σοκολατένιο παντεσπάνι, μια πλούσια κρέμα με φράουλες, βουτυρόκρεμα και όλα καλυμμένα με ζαχαρόπαστα. Ελπίζω να της αρέσει! Πάμε να σας …
Τriple Cream Birthday Cake Για το παντεσπάνι λεμόνι Για 2 Φόρμες με διάμετρο 18 εκκ. ή μία …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!