Τούρτα Κωκ!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγά 1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.) 1 κούπα αλεύρι (100γρ.) 50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγά 1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.) 1 κούπα αλεύρι (100γρ.) 50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου …
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Μια πεντανοστιμη τουρτα με αφρατο κεικ σοκολατας,και μια ιδιαιτερη, πεντανοστιμη γεμιση. Δοκιμαστε την!!!
Αυτή η συνταγή είναι σκέτη σοκόλαση!!! βούτυρο φρέσκο (1 φλιτζάνι του τσαγιού για κάθε 1 κιλό κρέμα ζαχαροπλαστικής) άρωμα βανίλιας, …
Μια καταπληκτική Ιταλική συνταγή για τσιζ κέικ λεμονιού με άρωμα και γεύση που μένουν αλησμόνητα! Δοκιμάστε την και θα γίνει …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Μια ρώσικη τούρτα την οποία έχω πάρει από μια ρωσίδα δασκάλα του μπαλέτου. Κάτι διαφορετικό σε γεύση από τις τούρτες …
Yλικά (για 6-8 άτομα): 1 πακέτο μπισκότα Hob Nobs, 70 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο, 1,5 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα (ή 600 …
Δεν έχω πολλά λόγια να πω για τη σημερινή συνταγή παρά μόνο ότι πρόκειται για μια τούρτα σοκολάτας!!!
Σοκολατένιο παντεσπάνι, μια πλούσια κρέμα με φράουλες, βουτυρόκρεμα και όλα καλυμμένα με ζαχαρόπαστα. Ελπίζω να της αρέσει! Πάμε να σας …
Τriple Cream Birthday Cake Για το παντεσπάνι λεμόνι Για 2 Φόρμες με διάμετρο 18 εκκ. ή μία …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!