Πίτσα με σάλτσα ελιάς και σουτζούκι !
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο 3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 …
Σαν σαλάτα ή σαν κυρίως θα καταπλήξει! Για 4 άτομα: 500 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι Νερό Αλάτι Λίγο ελαιόλαδο 200 γραμμάρια …
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft 1 κ.γ. αλάτι 6-7 κ.σ. κρύο νερό …
Νόστιμο μείγμα από γαρίδες τυλιγμένο σε ρολάκια γλώσσας! Υλικά Γλώσσες – 10 τεμ. Γαρίδες μικρές – 300 γρ Χυμό λεμονιού …
Υλικά 1 πακέτο πένες και 1 κούπα τριμμένο ανθότυρο Για τον κιμά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2/3 της κούπας λάδι …
250 γρ. λινγκουίνι2 σκελ. σκόρδο2 κλων. θυμάρι φρέσκο 2 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft5 ελιές1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. αβγά ψαριώνΞύσμα από …
Υλικά 500 γρ. πένες 250 γρ. απάκι Μάνης κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. ρίγανη μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…
Ένα ριζότο λαχανικών, ελαφρώς κόκκινο ετοίμασα τις προάλλες για να συνοδεύσει ένα βραστό στήθος κοτόπουλου. Ο συνδυασμός ρύζι με κοτόπουλο …