Τάρτα ροδάκινο και φρέσκα μούρα
Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή για τάρτα με ροδάκινα και φρέσκα μούρα. Υλικά για 8 μερίδες 250 γραμμάρια Βιτάμ 100 ml κρέμα …
Εύκολη καλοκαιρινή συνταγή για τάρτα με ροδάκινα και φρέσκα μούρα. Υλικά για 8 μερίδες 250 γραμμάρια Βιτάμ 100 ml κρέμα …
Αν κάποιος με ρωτούσε ποια γλυκιά ανάμνηση έχω από τα 90’s, θα απαντούσα αμέσως μηλόπιτα και συγκεκριμένα τη γεύση της …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
Αυτό οφείλεται στο αφράτο, νόστιμο, ελαφρύ και άλλοτε γιορτινό κέικ της με καρύδα που δεν έλειπε ποτέ από την σχολική …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Για 8 άτομα Για το κέικ: 250 γρ. ξινόγαλο 3 αβγά 150 γρ. καστανή …
Από τον nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 2/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 8-10 άτομα …
Από την Chef Ειρήνη Αndersen Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα Για …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy …
Τα Υλικά 100γραμ βούτυρο τύπου Βιτάμ ½ φλιτζάνι κρυσταλλική καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 4-5 μέτρια, σκληρά μήλα , καθαρισμένα …