Κέικ Κανέλας με σάλτσα Τεντούρας
glykesistories.blogspot.com
Υλικά 400 gr. αλεύρι φαρίνα 300 gr. ζάχαρη καστανη 200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 310 ml. φρέσκο γάλα 4 αυγά …
Υλικά 400 gr. αλεύρι φαρίνα 300 gr. ζάχαρη καστανη 200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 310 ml. φρέσκο γάλα 4 αυγά …
3 ½ φλ. τσ. αλεύρι φαρίνα (που φουσκώνει μόνο του) 1 φλ. τσ. βούτυρο 1 ½ φλ. τσ. ζάχαρη 4 …
Υλικά – 1 φλ. τσ. βούτυρο – 1 ½ φλ. τσ. ζάχαρη – 4 αυγά – 1 κοφτή κ.σ. …
Υλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένο Αυγά 5 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι Γάλα 1ποτήρι χλιαρό Βούτυρο 250 γρ …
Δεν γνωρίζω τι εμπνέυστηκε ο Τσελεμεντές όταν του έδωσε αυτό το όνομα, μέσα από μια μικρή έρευνα δεν βρήκα κάτι …
Μυρωδάτο κέικ κανέλας που συνοδεύεται με τσάι (ή και όχι).