Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
www.argiro.gr
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
Από την γνωστή, τιτλοφορεμένη εδώ και τρεις αιώνες οικογένεια των ουέλιγκτον (ή γουέλινγκτον), ο σολομός σε σφολιάτα τυλίγεται με τον …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …