Τα κεκάκια φράουλας, του απογευματινού καφέ
Εάν έχεις έτοιμη σπιτική μαρμελάδα φράουλα (και πως να μην έχεις δηλαδή…τώρα που είναι στο φόρτε τους οι φράουλες). Έχεις …
Εάν έχεις έτοιμη σπιτική μαρμελάδα φράουλα (και πως να μην έχεις δηλαδή…τώρα που είναι στο φόρτε τους οι φράουλες). Έχεις …
Υλικά για το ταψί πυρέξ το μακρόστενο 6-7 φύλα κρούστας τύπου Βηρυτού το μοβ πακέτο του Κανάκη η φρέσκο φύλο …
Το εκμέκ κανταΐφι, ένα λαχταριστό και αγαπημένο πολίτικο γλυκό που θα το φτιάξουμε με μια υπέροχη κρέμα πατισερί που μπορείτε …
Οι τελευταίοι ελπίζω για φέτος κουραμπιέδες. Αλλά τι υπέροχοι, τραγανοτρυφεροτριφτοί ,βουτυράτοι ,ευωδιαστοί, κουραμπιέδες, είναι τούτοι. Τους δοκιμάσαμε σε φιλικό σπίτι, …
Για τους λάτρεις της σοκολάτας, τώρα και μπακλαβάς με γέμιση σοκολάτας κουβερτούρα, και γαρνιρισμένος με σιρόπι σοκολάτας. Υπέροχος!! φανταστικός!!
Πεντανόστιμα πασχαλινά τσουρεκάκια με φρέσκο βούτυρο απο την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.Υλικά 500 γρ. φρέσκο βούτυρο γάλακτος 500 γρ ζάχαρη 4 αυγά …
Συνταγή για πασχαλινά κουλούρια που βρίσκεται στο βιβλίο “Ζαχαροπλαστική” της Βέφας Αλεξιάδου. Εδω αναφέρω την συνταγή όπως την είχε δείξει …
Πεντανόστιμα κουλουράκια για το Πάσχα και όχι μόνο. Πολύ αφράτα με πλούσιο άρωμα από φρέσκο βούτυρο και μεθυστική μοσχοβολιά πορτοκαλιού.
ΥΛΙΚΑ Για το προζύμι 1/3 του φλιτζανιού του τσαγιού χλιαρό νερό ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 28 γρ. νωπή μαγιά …