Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά
foodjunkie.eu
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα …
Τα λαζάνια όμως είναι ένα σπιτικό ζυμαρικό με ρίζες από την αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη, που το συναντάμε σήμερα …
υλικά για τον κιμά 500γρ μοσχαρίσιο κιμά 1 φέτα μπέικον 1 μικρό καρότο 1 μικρό κλωνάρι σέλερυ 1 σκελίδα σκόρδο …