Ηλίανθος με πορτοκαλί κολοκύθα και σταφίδες
Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! Λίγα μυστικά ακόμα Την ιδέα της συνταγής την πήρα από μια φωτογραφία …
Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! Λίγα μυστικά ακόμα Την ιδέα της συνταγής την πήρα από μια φωτογραφία …
Οι όμως σπιτικές μηλόπιτες, που πλέον φτιάχνω και εκτιμούμε πολύ, πλησιάζουν πολύ σ΄αυτές που είχα πρωτογνωρίσει. Έχω φτιάξει πολλές μηλόπιτες …
Μια πολύ εύκολη σε παρασκευή σκεπαστή τάρτα, αρκεί να έχετε από τις προηγούμενες ημέρες ετοιμάσει μαρμελάδα κυδώνι. Εκεί κατά τις …
Υλικά συνταγής 5 μήλα 250 γραµµ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλ. …
Εμφανίσιμη μηλόπιτα με λωρίδες από γλυκό ζυμαράκι και φέτες μήλου που σχηματίζουν ένα τριαντάφυλλο. Ζύμη: 2 φλ. αλεύρι για όλες …
Μια γευστική κολοκυθόπιτα ιδανική για τις γιορτές! Δοκιμάστε την. Για τη βάση : 200 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 50 γραμμάρια αλεύρι …
Υλικά 5 μήλα 250 γραµµ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού Καστανή Ζάχαρη 5 αυγά …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1,5 λίτρο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι 1 ή 2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες 2 …
Περιγραφή Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! 400 γρ + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες της …
Γλυκιά μπουγάτσα με κρέμα. Έυκολη κρέμα, νόστιμη και πρακτική. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε άλλα γλυκά. 2 φύλλα σφολιάτας …
Υλικά συνταγής για την τάρτα 170γρ. βούτυρο 70γρ. άχνη ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 20γρ. αμύγδαλο φιλέ τριμμένο 250γρ. αλεύρι κοσκινισμένο …
Γλυκιά κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!!! DSC_1041-001 Υλικά 4 κολοκυθάκια πράσινα 1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 3 αυγά 1 ποτήρι κρασιού γάλα …
Πίτα με δαμάσκηνα ΑπόΜία διαφορετική φρουτένια πίτα…Δαμάσκηνα – 2 φλυτζάνια του τσαγιούΚαλαμποκάλευρο – 1 1/2 κουταλιά της σούπαςΚανέλα – 1 …
Σήμερα το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία προτείνει μια δαμασκηνόπιτα με ξηρούς καρπούς επικαλυμμένη με ένα λαχταριστό γλάσο σοκολάτας! Δοκιμάστε αυτή …
Yλικά Γάλα – 1/2 κιλό Αυγά – 3 Σιμιγδάλι – 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Βανίλιες – 2 Ζάχαρη – 1 φλυτζάνι …
Είναι ένα ιδιόμορφο πιάτο, μια «περίεργη» πίτα , που συνδυάζει τη γλυκιά με την αλμυρή γεύση. Η γλύκα οφείλεται στις …