Ιταλικά σπαγγετόνι με πέστο καρυδιού
Τα ζυμαρικά με πέστο ξηρών καρπών τα πρωτοδοκίμασα σε μια τρατορία στη Ρώμη πριν 30 χρόνια και θυμάμαι πως έμεινα …
Τα ζυμαρικά με πέστο ξηρών καρπών τα πρωτοδοκίμασα σε μια τρατορία στη Ρώμη πριν 30 χρόνια και θυμάμαι πως έμεινα …
Υλικά για ταψί 30χ20 εκ.: 700 γρ. κολοκυθάκια τριμμένα 3 αυγά 3 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 200 γρ αλεύρι 1 φλ. …
…Η ιδέα γι’αυτό το παστίτσιο, προέκυψε ουσιαστικά από την μεταφορά αυτής εδώ της μακαρονάδας από την κατσαρόλα στο ταψί…Το αποτέλεσμα …
Η εποχή της κολοκύθας έφθασε και πάλι!Γνωστή η αδυναμία μου στο πεντανόστιμο αυτό λαχανικό!Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν να σας αφήσουμε …
Υλικά 700 γρ μελιτζάνες 3 κουταλιές της σούπας αλάτι 100 γρ ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο …
Σήμερα μαγειρεύουμε μπιφτεκάκια διαφορετικά! Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα! Με την γλύκα του πράσου, να μας εντυπωσιάζει ευχάριστα. Μια τηγανιά πατάτες , …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
1 μεγάλο κολοκύθι (ή 2 κολοκύθια) 400 γρ. κρεμμύδια 300 γρ. μοσχάρι 250 γρ. μπέικον 2 κουταλιές λίπος 1 φλιτζάνι …
750 γρ. μπαρμπούνια 60 ml. ελαιόλαδο 1 λεμόνι 30 γρ. αλεύρι 2 μικρές πατάτες 60 ml. γάλα μάραθος μαντζουράνα δενδρολίβανο …
Ποιος είπε ότι τα κέικ είναι μόνο γλυκά; Ιδού ένα λαχταριστό αλμυρό κέικ, τέλειο ως σνακ για το γραφείο ή …
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει να καθαρίζουμε τα σπαράγγια και στο τέλος, φτιάχνει μια νόστιμη ομελέτα.
Ένας γευστικός τρόπος για να χρησιμοποιούμε τον παστό μπακαλιάρο εκτός από σκ&omicro