Γιαουρτόπιτα χωρίς σιρόπι, αφράτη και ελαφριά
Για το πρωινό, για τον καφέ, για το χυμό μας! Θα μπορούσε να το πει κανείς κέικ με γιαούρτι αφού …
Για το πρωινό, για τον καφέ, για το χυμό μας! Θα μπορούσε να το πει κανείς κέικ με γιαούρτι αφού …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Αυτή, λοιπόν, την πορτοκαλόπιτα που είναι πολύ μα πολύ αρωματική θα την αγαπήσει ιδιαίτερα όποιος λατρεύει τα πορτοκάλια. Είναι από …
Η σημερινή συνταγή δε περιγράφεται με λόγια, αλλά θα προσπαθήσω επειδή την έχω ήδη δοκιμάσει οπότε έχω το αβαντάζ!! Η …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
ΥΛΙΚΑ: 2 πακέτα ορεο γεμιστά σπασμένα 250 γρ. αλεύρι γοχ 350 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. σόδα 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 …
Υλικά: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμ. καρύδια χοντροκοπανισμένα 250 γραμ. ζάχαρη 250 γραμ. γιαούρτι 6 αυγά …
Υλικά Γιαούρτι 400 γρ Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού (όχι γεμάτη) Σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα τσαγιού …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
Η γεύση του θυμίζει ζουμερό ραβανί ανάμικτο με σάμαλι. Τα υλικά για να το φτιάξουμε συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας. …
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 …
320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών …