Γιαουρτόπιτα με άρωμα λεμόνι, ελαφριά και πεντανόστιμη!
Μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή, για ένα γευστικότατο γλύκισμα. Γιαουρτόπιτα με άρωμα λεμόνι, ελαφριά και πεντανόστιμη! Το γιαούρτι της δίνει μια …
Μια εύκολη παραδοσιακή συνταγή, για ένα γευστικότατο γλύκισμα. Γιαουρτόπιτα με άρωμα λεμόνι, ελαφριά και πεντανόστιμη! Το γιαούρτι της δίνει μια …
Για το πρωινό, για τον καφέ, για το χυμό μας! Θα μπορούσε να το πει κανείς κέικ με γιαούρτι αφού …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Σας προτείνω λοιπόν ένα γλυκάκι ελαφρύ, δροσερό και ανάλαφρο, ιδανικό για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πασχαλινό τραπέζι.Το …
Υλικά Γιαούρτι 400 γρ Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού (όχι γεμάτη) Σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα τσαγιού …
Η γεύση του θυμίζει ζουμερό ραβανί ανάμικτο με σάμαλι. Τα υλικά για να το φτιάξουμε συνήθως υπάρχουν στο σπίτι μας. …
Υλικά Για το σιρόπι Νερό 3 και 1/4 φλυτζάνια τσαγιού Ζάχαρη 3 1/2 φλυτζάνια τσαγιού Πορτοκάλι 1 το ξύσμα και …
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 …
320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών …
Υλικά συνταγής Για τη γιαουρτόπιτα: 150 γρ. βούτυρο μαλακωμένο καλά σε θερμοκρασία δωματίου + επιπλέον για άλειμμα ταψιού …