Cheesecake με Καταΐφι και Φράουλες
Αυτή την εποχή τα γλυκά με φράουλες είναι ό,τι πιο ιδανικό αφού οι φράουλες είναι όπως ακριβώς πρέπει γι’ αυτό …
Αυτή την εποχή τα γλυκά με φράουλες είναι ό,τι πιο ιδανικό αφού οι φράουλες είναι όπως ακριβώς πρέπει γι’ αυτό …
Τόσο μαλακά, τρυφερά και εύκολα! Έχουν μια ήπια γλυκύτητα και η γεύση τους πηγαίνει για παντός είδους ψωμένιες απολαύσεις: Ζεστά-ζεστά …
Αποφάσισα να προσθέσω ακόμη μία συνταγή με «μικρές» παραλλαγές από τη συνταγή της αγαπημένης μου chef Marisa Churchill η οποία …
Εδώ και λίγο καιρό στοίχειωνε την κατάψυξη μου λίγο αρνάκι που είχε περισσέψει από ένα τραπέζι που είχα κάνει, το …
125 γρ. βούτυρο Lurpak (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη 2 αβγά μεγάλα 225 γρ. αλεύρι μαλακό 1 κ.σ. μπέικιν …
Πολύ αφράτα τυροπιτάκια, με μαλακή γέμιση τυριών και κομματάκια πάριζας, που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Το φύλλο είναι φτιαγμένο με …
Υλικά 24 χάρτινα φορμάικα 500 γρ. αλεύρι μαλακό 4 κ.γ. κανέλα τριμμένη 3+1/2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ 1 κ.γ. μαγειρική σόδα …
Υλικά 200 γρ. καραμελωμένα αμύγδαλα 200 γρ. σαντιγί ι Για τη μαρέγκα 1 πρέζα αλάτι 6 ασπράδια αυγών (Ι80 γρ.) …
Παραδοσιακά απίθανα μελομακάρονα με παλιά συνταγή από την Σμύρνη.
ΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 1 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό 2 1/2 – 3 ποτήρια χλιαρό νερό 1/2 φλιτζάνι τσικουδιά 6 …