Γιαουρτόπιτα ή γιαουρτόπιτα χωρίς ζάχαρη
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Υλικά Για το κέικ 155 gr . κουβερτούρα 150 ml. μαύρη μπύρα 80 gr. βούτυρο 3 μεγάλα αυγά 215 gr. …
Υλικά γλυκό ένα γιαουρτάκι 200 γραμμαρίων μιάμιση κούπα σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά η 4 μέτρια λίγους …
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και …
Υλικά της συνταγής μας 1 κούπα ελαιόλαδο 220 γρ. καστανή ζάχαρη ή κρυσταλλική 650 γρ 4 αυγά βιολογικά 8 …
Υλικά: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γραμ. καρύδια χοντροκοπανισμένα 250 γραμ. ζάχαρη 250 γραμ. γιαούρτι 6 αυγά …
Υλικά Γιαούρτι 400 γρ Ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού (όχι γεμάτη) Σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα τσαγιού Σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα τσαγιού …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
Είναι ένα σάμαλι που το φτιάχνουμε χρόνια όταν δεν νηστεύουμε αλλά δεν θέλουμε να φάμε λιπαρά. 500 γραμμάρια γιαούρτι 500 …
,Υλικά 1 βιτάμ 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 4 αυγά 2,5 ποτήρια του νερού αλεύρι 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν …
Βασιλόπιτα σαν κέικ της κ. Βέφας Αλεξιάδου!
Παραδοσιακά απίθανα μελομακάρονα με παλιά συνταγή από την Σμύρνη.
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 …
Κέικ νοστιμότατο με γιαούρτι, πορτοκάλι και μανταρίνι. Μπορείτε να το φταίξετε και σαν Βασιλόπιτα.
320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών …
Δεν είναι μπουγάτσα. Δεν είναι γαλακτομπούρεκο. Είναι η Σουλτάνα η μοναδική.
Τα κέικ είναι το κατεξοχήν μαμαδίστικο γλυκό που όλα τα παιδιά απολαμβάνουν στην παιδική τους ηλικία. Σήμερα, επιλέγουμε να του …
Ποιος μπορεί ν΄αντισταθεί σε μια γλυκιά, λαχταριστή τηγανίτα και ειδικά όταν συνοδεύεται με παχύρευστο σιρόπι πορτοκαλιού?