ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
Το στιφάδο και ο κόκορας… Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα …
… σκέφτηκα σήμερα να σας δώσω ένα πραγματικά νοστιμότατο πιάτο που όμως συνδυάζει τη νοστιμιά με την ευκολία παρασκευής …κάτι …
40 ξερά σύκα 500 ml. μαυροδάφνη 200 ml. βαλσάμικο ξύδι 400 γρ. κουκουνάρι 300 γρ. καρύδι λίγο δενδρολίβανο λίγη κανέλλα …