χειμωνιάτικο ογκρατέν
Για όλους εμάς που αγαπάμε να μαγειρεύουμε για την οικογένεια και τους φίλους, είναι ο καλύτερος μήνας… και ο πιο …
Για όλους εμάς που αγαπάμε να μαγειρεύουμε για την οικογένεια και τους φίλους, είναι ο καλύτερος μήνας… και ο πιο …
Τα υλικά μας για το ρολό: 400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. χοιρινός κιμάς 3-4 φέτες (όχι πολύ λεπτές) ζαμπόν …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 130 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.γλ. …
250 γρ. λουκάνικα από γαλοπούλα Φράνκα Ifantis 1,5 κιλό φρέσκο σπανάκι 250 γρ. γραβιέρα Τρύπας Κρήτης 1 ζωμό κότας Knorr …
Εννούσα τσίκνισμα από το σπιτικό φαστφουντάδικο!!!! Τί εννοώ;;;; Ελάτε μαζί μου και θα δείτε μια λιχουδιά… μα τί λιχουδιά!!!! Κι …
Η σημερινή πίτσα έχει κάτι διαφορετικό… μια πολύ αρωματική ζύμη. Μια ζύμη που μπορεί να γίνει αφράτη σαν κομμάτι από …
Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ’ ανατολων… Αποτελείται απο κομμάτια ψαχνού κρέατος, βασικά αρνιού αλλά και συχνά ανακατεμένο …
Ξέρατε ότι το βιεννέζικο σνίτσελ έχει πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης; 170 ετών παρακαλώ και φτιάχνεται μόνο από μοσχάρι. Στην περίπτωση που …
.. σκέφτηκα να σας δείξω ένα από τα αγαπημένα μας βραδινά. Είναι από ‘κείνες τις γρήγορες συνταγές που τις συνοδεύουμε …