Νηστίσιμο στιφάδο με δαμάσκηνα
Υλικά : 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδα με το φλούδι τους 1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλυτζάνι λάδι …
Υλικά : 1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου 1 κεφάλι σκόρδα με το φλούδι τους 1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1/2 φλυτζάνι λάδι …
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Κουνελάκι στιφάδο έχουμε ξαναδεί στο lovefood αλλά λίγο διαφορετικό μία εκδοχή από μαγείρισσα κρητικιά με κύμινο γιατί όπως είναι γνωστό …
Το ωμό ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας αλλά πάντοτε πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο. Τώρα το καλοκαίρι …