Vegan σοφρίτο
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Για να φτιάξω vegan σοφρίτο χρησιμοποίησα μανιτάρια πορτομπέλο και τα σέρβιρα πάνω στο αγαπημένο μου ρυζάκι, το μπασμάτι. Είναι μια …
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Αυτό είναι ένα φαγητό μούρλια. Πιστέψτε με, έχει όλη τη νοστιμιά και τη διατροφική αξία ενός φαγητού με αρακά αλλά …
Θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο στη χορτοφαγική του έκδοση. Σπετσοφάι! Βασικό υλικό οι πιπεριές (κάποτε κ μελιτζάνες) με τα …
Έτσι, λοιπόν σήμερα σας προτείνουμε ένα απλό κ οικονομικό φαγάκι, πολύ νόστιμο που προέκυψε τυχαία, όταν πριν χρόνια ήθελα να …
Touiller = Η γαλλική λέξη που σημαίνει “πετάω φαγητό”. Tatouiller = ανακατεύω και Ratouiller = ανακινώ. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά τα ρήματα? …
Το καημένο το κουνουπίδι είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό. Οι σχέσεις μου όμως μαζί του ήταν πάντα καλές και το τιμώ …
Ένα θαυμάσιο πιάτο.Είτε σαν συνοδευτικό είτε σαν κυρίως γεύμα!Τα μανιτάρια στο φούρνο με τις πατάτες θυμίζουν κρέας και τα αρώματα …
Εύκολο…γρήγορο και πεντανόστιμο φαγάκι, που θα αγαπήσουν όλοι στην οικογένεια!
Το μπριάμ συνήθως το έχουμε συνδυάσει με τα καλοκαιρινά λαχανικά εγώ το φτιάχνω και την άνοιξη με ότι υπάρχει τότε. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΕΤΡΙΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 100 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ 120 ΓΡΜ ΑΛΕΥΡΙ 1LT ΓΑΛΑ