Πέρκα στο αλουμινόχαρτο με κρούστα παρμεζάνας
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Το ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε!Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με …
Προκειται για ενα εξαιρετικα νοστιμο ψαρι με καρδιοπροστατευτικη δραση, και για τον λογο αυτο και οχι μονο…… πρεπει να τον …
Μαριναρισμένος σολομός σε άλλη διάσταση… Ζουμερός και απολαυστικός! 4 φιλέτα σολομού 1/5 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. χυμό λεμόνι 1/4 φλ. …
650 γρ. φιλέτο πέρκας 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 κιλό πατάτες 2 κ.σ. γάλα 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
300-400 γρ. λιπαρό ψάρι σε φέτα (ροφό, σολoμό, πέστροφα) 4 κρεμμύδια ξερά μεγάλα ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 60 γρ. …
…ένα εκπληκτικό πιάτο, νοστιμότατο, πολύ αρωματικό και πολύχρωμο που η Ιωάννα έφαγε ευχαρίστως την Κυριακή το μεσημέρι, περήφανη που το …
Φιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. …