Παντζάρια ψητά στο αλουμινόχαρτο με σάλτσα φέτας-γιαουρτιού
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Συνηθίζουμε να τα βράζουμε, αλλά τα παντζάρια γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και ψητά.
Χωρίς φωτιά και χωρίς πολλές θερμίδες! Αν και το καλοκαίρι αυτές τις μέρες μάλλον κάπου ξεχάστηκε και μπερδεύτηκε τα απογεύματα …
Υλικά Φύλλο κρούστας 450 γρ Σπανάκι 800 γρ φρέσκο ή κατεψυγμένο Ρόκα 2 ματσάκια Άνηθος 1/2 ματσάκι Μαϊντανός 1/2 ματσάκι …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη …
Μια δροσερή σαλάτα με υπέροχη γεύση. Φτιάξτε εύκολα Σίζαρ σάλαντ (Ceasar salad) και χαρείτε ένα ελαφρύ πιάτο ιδανικό για όλες …
Από τη Μαρία Άγουρου ,500 γρ. φέτα Δωδώνη 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι Δωδώνη 3 κ.σ. γάλα Δωδώνη (προαιρετικά) 2 πιπεριές …
Θέλετε ένα νόστιμο και εύκολο στη παρασκευή του πιάτο, μία μάλλον ασυνήθιστη σαλάτα αλλά και μία ευκαιρία να ανακυκλώσετε υλικά …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Από τη Μάρω Φασουλή…