Πίτα με 4 κασέρια και ντομάτα
ΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml νερό χλιαρό 3 κτΣ ελαιόλαδο 1 κτΣ …
ΥΛΙΚΑ Για το φύλλο 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml νερό χλιαρό 3 κτΣ ελαιόλαδο 1 κτΣ …
Μια κασερόπιτα με γεμάτη, ισορροπημένη γεύση και άκρως χορταστική.
Μια τυρένια αμαρτία, ειδικά φτιαγμένη για όλους αλλά κυρίως για τους μικρούς μαθητές που, έχουν λίγη περισσότερη ανάγκη από θερμίδες. …
Υλικά για 8 άτομα 2 φύλλα σφολιάτας 2 φλιτζάνια κασέρι τριμμένο στη χοντρή μεριά του τρίφτη 2 κουτ. σούπας γιαούρτι …
Υλικά 450γρ. κασέρι 100γρ. παρμεζάνα 4 αυγά 1 λίτρο γάλα 500γρ.φύλλο κρούστας 80ml ελαιόλαδο για το φύλλο
Κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και κασερόπιτα. Εγώ την ήθελα ζουμερή και αφράτη. Κάποια στιγμή ήρθε η …
Η πιο γλυκοπικάντικη τυρόπιτα, που έχει βγει ποτέ από τον φούρνο της οικιακής μου κουζίνας, με τη χρήση ενός και …
Εύκολη και νόστιμη τυρόπιτα – κασσερόπιτα 500 γρ. (10 φύλλα) φύλλα κρούστας 500 γρ. φέτα 400 γρ. κασέρι 500 ml γάλα …
Πανευκολη, αφρατη και πεντανοστιμη πιτα με κασερι και φετα για τα αγαπημενα σας προσωπα,τα οικογενειακα και γιορτινα τραπεζια σας…απλα Τελεια….!!!! …
Η ελληνική κουζίνα φημίζεται για τις πίτες της που μπορούν να σερβιριστούν ακόμα και ως κυρίως πιάτο. Σήμερα σας προτείνουμε …
Τώρα θα μου πεις καυτός ήλιος πως να ανάψω φούρνο αλλά εγώ θα σου απαντήσω ότι η πίτα φτουράει. Βέβαια.., …