Μακαρόν (macarons)
Νόμιζα χρόνια τώρα ότι για να φτιάξει κανείς Μακαρόν πρέπει να είναι επιδέξιος ζαχαροπλάστης και δεν είχα ποτέ καταπιαστεί σχετικά. …
Νόμιζα χρόνια τώρα ότι για να φτιάξει κανείς Μακαρόν πρέπει να είναι επιδέξιος ζαχαροπλάστης και δεν είχα ποτέ καταπιαστεί σχετικά. …
Σίγουρα θα έχετε ακούσει την έκφραση “λιώνουν στο στόμα”.Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα χρωματιστά μαρεγκάκια με βουτυρόκρεμα, που θα σας …
ΥΛΙΚΑ: -190 ασπράδι αυγού -190 ζάχαρη κρυσταλλική -190 ζάχαρη άχνη
Αυτή που θα σας προτείνω σήμερα είναι μια εύκολη συνταγή με μικρές τροποποιήσεις, με γέμιση από μια κλασσική ganache πικρής …
3 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου100 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική100 γραμμ. ζάχαρη άχνη Χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη…
Υπαρχουν πολλες συνταγες για τα μακαρον, με μικρες διαφορες μεταξυ τους ως προς τα υλικα και τον τροπο παρασκευης. Εδω …