ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΑ: ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, …
Μια συνταγή στην οποία ένα παραδοσιακό υλικό της ελληνικής κουζίνας, το κριθαράκι, μαγειρεύεται με την πατροπαράδοτη ιταλική τεχνική του ριζότο, …
Γευστικότατο και ελαφρύ!
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί …
Από την Chef Αυγερία Σταπάκη Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 250 γρ. κριθαράκι ½ …
Υλικά: 300γρ κριθαράκι μέτριο 150γρ μπρόκολο 200γρ τυρί κρέμα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 125γρ κρασί λευκό 6 …
Το κριθαρότο με λαχανικά είναι μία πολύ νόστιμη και γρήγορη συνταγή για το καλοκαίρι. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι φρέσκα …
Το άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και …