Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά συνταγής 12 γαρίδες 400γρ. καλαμάρια σε ροδέλες 400γρ. κριθαράκι 1200ml ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Για να δω ποιος ξέρει τα τουτουμάκια! Σίγουρα όλοι όσοι είμαστε από την Πάτρα και τα πέριξ! Εδώ στο νησί …
Ενα από τα φαγάκια που φτιάξαμε την Καθαρά Δευτέρα και άρεσε σε όλους! Τελικά το γιουβέτσι είναι σταθερή …