Φετουτσίνι με φρέσκα βασιλομανίταρα (πορτσίνι) και crème fraîche
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
Υλικά (για 6 άτομα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 500 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες 1/2 κουταλάκι βασιλικό …
Πολύ απλή μακαρονάδα με μια βάση βότκας και μπόλικα φρέσκα μυρωδικά.
400 γρ. φετουτσίνι 50 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κύβους 120 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι…
400 γρ. φετουτσίνι αλάτι και πιπέρι 25 γρ. βούτυρο 80 ml. γάλα 125 γρ. τυρί Γκοργκοντζόλα κομμένο σε κύβους 120 …
50 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γρ. φρέσκο ή κατεψυγμένο αρακά 100 ml. ζωμό κοτόπουλου 5 γρ. ζάχαρη …
1 κουταλιά ελαιόλαδο (ή όσο χρειάζεται) 6 μεγάλες φέτες μπέικον 2-3 κουταλιές μπράντι 1 μέτρια πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες …
Ο ασυνήθιστος αυτός συνδυασμός συστατικών αποτελεί ένα δροσιστικό καλοκαιρινό δείπνο. Η «οξύτητα» του λάιμ συμπληρώνει τη γλυκύτητα της παπάγιας και …
Ταιριάζει πολύ ωραία με ξηρό λευκό κρασί
Πρόκειται για μετατροπή ενός από τα πιο καυτερά ινδικά πιάτα (η παρούσα παραλλαγή δεν είναι και τόσο, εκτός αν αυξήσουμε …
Υλικά 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμυδάκι στιφάδου κομμένο στη μέση 6 μέτριες ώριμες ντομάτες, χωρίς τον κεντρικό πυρήνα, κομμένες …
Είναι ένα υπέροχο πιάτο από Ιταλία. Αν κι εγώ τη γνήσια Ιταλική καρμπονάρα, δεν ήθελα ούτε να τη δω, γιατί …