Κριθαρότο με απάκι και γραβιέρα
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς …
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Στα γρήγορα, με ό,τι έχουμε! Πιστεύω ότι ακόμη και στα φοιτητικά σπίτια υπάρχει ένα κομμάτι τυρί, σάλτσα ντομάτας και κάποιο …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά για 6 ρολά: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. νερό 1 κ.γλ. αλάτι 2 κ.σ. ξύδι 1 …
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση!
ΥΛΙΚΑ (για 1 στρογγυλή φόρμα του κέικ) 500 γρ. χονδρά μακαρόνια, για παστίτσιο αλάτι 200 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο … 200 …
Στα χνάρια του ριζότο με αποτέλεσμα που θα ζήλευε η ιταλική γεύση. Καπνιστό και μελωμένο κριθαράκι με απάκι. Πλούσιο σε …
Είναι μια εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα. Μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα και σε γεύμα!
Το κρητικό απάκι το φτιάχνουμε νόστιμη μακαρονάδα!
Πρόκειται για μια συνταγή που επινόησα βολτάροντας στο σούπερ μάρκετ. Είναι εύκολη, γρήγορη, οικονομική και αρκετά νόστιμη.. Φαγώθηκε μονομιάς!! Δυστυχώς …
1 πακέτο λαζανάκια 250γρ. απάκι 1 κρεμμύδι 300ml ξινόγαλο 200ml μαυροδάφνη 100ml χυμό ντομάτας 5-6 μπαχάρια Αλάτι-Πιπέρι