Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Αυτή είναι μία διαφορετική εκδοχή της πρασο-κιμαδόπιτας από την παραδοσιακή της Θεσσαλίας που είδαμε μαζί λίγο διάστημα πριν.Σε αυτήν η παρουσία …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Ο απόλυτος τρόπος ανακύκλωσης των χθεσινών μακαρονιών είναι φτιάχνοντας μια ζουμερή ομελέτα με αυγά, τριμμένο τυρί και μυρωδικά.
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
10 ΛΑΖΑΝΙΑ 100 ΓΡ. COPPA FERRANO IFANTIS 100 ΓΡ. ΑΡΑΚΑ 2 ΑΒΓΑ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 2 ΦΛ. LACTOFREE 3 …
300 γρ. κοφτό μακαρονάκι 1 ματσ. σπαράγγια 300 γρ. άσπρα μανιτάρια 100 ml Arla κρέμα γάλακτος 4 αβγά 1 κρεμμύδι …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
1 πακέτο μακαρόνια Melissa νο 10 ΣΑΛΤΣΑ 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλικομμένο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουτί ψιλοκομμένο …
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Όταν δεν έχεις χρόνο, αλλά δεν θέλεις να κάνεις πάλι μακαρόνια με κιμά, κάνεις μια σκανδαλιά… Αντί για μακαρόνια με …
1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 …
Υλικά συνταγής Για τον κιμά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κιμά κοτόπουλο …
ΥΛΙΚΑ3 ΚΣ ελαιόλαδο500 γραμ κιμά κοτόπουλο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 ΣΚ σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ΚΣ πελτέ 1/2 φλ …
Φαγάκι διαφορετικό σας έχω σήμερα, θρεπτικό και νόστιμο απο αυτά που λύνουν τα χέρια για δυο μέρες 😉 Το θαυματουργό …
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ.
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Από την Φρόσω Βαμβακίδου ,500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ. λιγκουίνι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κίτρινη …
Από την Ελένη Ψυχούλη ,250 γρ. λαζάνια 5 φέτες ψητό φιλέτο κοτόπουλο Fountré Ifantis 2 πράσα ½ ματσ. μαϊντανό 1 …
ΥΛΙΚΑ 1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΑΣΙ 1 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ …