Μακαρονάδα με κρεμώδη σάλτσα κολοκύθας
Στους λογαριασμούς που παρακολουθώ στο ίνσταγκραμ γίνεται της κολοκύθας το κάγκελο, με το συμπάθειο. Δεν ξέρω, αλλά αν ήμουν στη …
Στους λογαριασμούς που παρακολουθώ στο ίνσταγκραμ γίνεται της κολοκύθας το κάγκελο, με το συμπάθειο. Δεν ξέρω, αλλά αν ήμουν στη …
Η λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί …
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
Αυτό το υπέροχο κριθαρότο μυρίζει «καλοκαίρι»! Φαγητά σαν αυτό σε γεμίζουν λαχτάρα για βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες και μια δροσερή …
Νηστίσιμο παστίτσιο, κι όμως υπάρχει! Ετοιμάζεται με πλούσια σάλτσα λαχανικών, κρέμα μπεσαμέλ με φυτικό γάλα και μια τραγανή κι αρωματική …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά Ένα μπουτάκι κατσικίσιο 4 μεγάλες ντομάτες αποφλειομένες στο μούλτι Μια κούπα πουμαρό 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τρία Λίγο …
Υλικά Σπαγγέτι 1 πακέτο Κολοκυθάκια 2 τεμ κομμένα σε λεπτές φέτες Ντοματίνια 10 τεμ κομμένα στην μέση Σκόρδο 1 σκελίδα …
Αυτό το εύκολο και πολύ νόστιμο σουφλέ, έχει κάτι το διαφορετικό!Ποιο είναι αυτό??Τυριά, αλλαντικά και μανιτάρια που αλέθονται όλα μαζί, …
Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό !!
Ελάτε να φτιάξουμε μια νόστιμη συνταγή με τα κανελόνια. Τα αγαπάμε, τα τρώμε οικογενειακώς μετά μανίας και πάντα ψάχνουμε συνταγές …
Ένα έντονο γευστικά σπαγγέτι σε φωλιά παρμεζάνας είναι ένα δώρο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάθε φορά που …
Υλικά • 1 χταπόδι μεγάλο (1200 γραμ. ή 8 – 10 μικρά) φρέσκο ή κατεψυγμένο • 2 ώριμες ντομάτες στο …
Εάν τη φτιάξετε με φρέσκα αρωματικά και μυρωδικά, η σουπίτσα αυτή θα γίνει μία από τις αγαπημένες επιλογές σας.Θυμάστε (οι …
Αυτή είναι μία διαφορετική εκδοχή της πρασο-κιμαδόπιτας από την παραδοσιακή της Θεσσαλίας που είδαμε μαζί λίγο διάστημα πριν.Σε αυτήν η παρουσία …
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Λατρεύω τα ζυμαρικά. Σε κάθε μορφή. Ορίστε λοιπόν η περίφημη συνταγή για πλεξούδες με χοιρινό, μανιτάρια και κατίκι, στην οποία …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η πολυφωνία υλικών σ΄ αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι …