Κανελόνια γεμιστά με leftovers από ψητό χοιρινό
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
Αυτό το υπέροχο κριθαρότο μυρίζει «καλοκαίρι»! Φαγητά σαν αυτό σε γεμίζουν λαχτάρα για βουτιές σε καταγάλανες θάλασσες και μια δροσερή …
Νηστίσιμο παστίτσιο, κι όμως υπάρχει! Ετοιμάζεται με πλούσια σάλτσα λαχανικών, κρέμα μπεσαμέλ με φυτικό γάλα και μια τραγανή κι αρωματική …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά Ένα μπουτάκι κατσικίσιο 4 μεγάλες ντομάτες αποφλειομένες στο μούλτι Μια κούπα πουμαρό 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τρία Λίγο …
Αγαπημένο μαμαδίστικο φαγητό !!
Ελάτε να φτιάξουμε μια νόστιμη συνταγή με τα κανελόνια. Τα αγαπάμε, τα τρώμε οικογενειακώς μετά μανίας και πάντα ψάχνουμε συνταγές …
Υλικά • 1 χταπόδι μεγάλο (1200 γραμ. ή 8 – 10 μικρά) φρέσκο ή κατεψυγμένο • 2 ώριμες ντομάτες στο …
Εάν τη φτιάξετε με φρέσκα αρωματικά και μυρωδικά, η σουπίτσα αυτή θα γίνει μία από τις αγαπημένες επιλογές σας.Θυμάστε (οι …
Αυτή είναι μία διαφορετική εκδοχή της πρασο-κιμαδόπιτας από την παραδοσιακή της Θεσσαλίας που είδαμε μαζί λίγο διάστημα πριν.Σε αυτήν η παρουσία …
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό που θα πλημμυρίσει το σπίτι σας με αρώματα!!
Λατρεύω τα ζυμαρικά. Σε κάθε μορφή. Ορίστε λοιπόν η περίφημη συνταγή για πλεξούδες με χοιρινό, μανιτάρια και κατίκι, στην οποία …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας εδώ έβαλα λιγκουίνι 4 λουκάνικα σε κομμάτια λεπτές ροδέλες 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Κι αυτά τα χοντρά και τρύπια μακαρόνια που, αν και προορίζονταν για παστίτσιο, μετατράπηκαν σε μια λαχταριστή μακαρονάδα με γλυκοκολοκύθα …
Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα, με πολύ πικάντικες …
Ρετσίνα… ένα βασικό, παραδοσιακό κρασί του ελληνικού τραπεζιού με ιδιαίτερη γεύση και κεχριμπαρένιο χρώμα. Τώρα όμως θα έμπαινε και μάλιστα …
2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» …
1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο 3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 250 …