Γιουβέτσι στην κατσαρόλα
www.cooklos.gr
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 …
Υλικά συνταγής 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι) 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 2 …
Πάντα το είχα απορία, τι είναι αυτό το Mac & Cheese που αναφέρουν συνέχεια σε όλες τις αμερικάνικες ταινίες. Σκεφτόμουν …
Φακές μαγειρεμένες σε πλούσια σάλτσα λαχανικών (ραγού) και σερβιρισμένες πάνω από ζυμαρικά για ένα πρωτότυπο και υπερνόστιμο ιταλικό γεύμα. 200 …
Το ραγού (ragoût από το γαλλικό ρήμα ragoûter που σημαίνει ξαναδίνω γεύση) δεν είναι τίποτα άλλο από μία πλούσια σάλτσα …
Σήμερα το μενού είναι δύο σε ένα, ή πιο σωστά, δύο από ένα, αλλά θα πούμε πρώτα για το ένα …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …