Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Τα leftovers με εμπνέουν, και αν ταυτίζεσαι πάμε να κάνουμε τα πιο yum κανελόνια γεμιστά με περισσεύματα από ψητό χοιρινό! …
η “γιουβέτσι του Λιάκου” απο το όνομα του φίλου που μου έδωσε τη συνταγή. Ακριβώς η ιδια συνταγή γινεται τελεια …
Ειναι ένας καλός τρόπος να φάνε μικροί και μεγάλοι θρεπτικό φαγητάκι μιας και συνδυάζει μοσχαρισιο κιμά και σπανάκι που έχουν …
Το γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω… …
Το περίφημο πιάτο από την Μπολόνια της Ιταλίας, σε μια χορτοφαγική παραλλαγή του με κιμά σόγιας Fytro!
Πώς τώρα το παραδοσιακό πιάτο φασολάδας μπορεί να αλλάξει σε ένα διαφορετικό φαγητό κρατώντας όλα τα παλιά του στοιχεία.!! Απλά …
Πολύχρωμο και γευστικότατο! Ακόμα κι αν δε σ’ αρέσει το πράσο!
Παστίτσιο για όσους είναι χορτοφάγοι, έχουν δυσανεξία, νηστεύουν ή θέλουν κάτι πιο ελαφρύ από το συνηθισμένο παστίτσιο. 500 γραμμάρια πένες …
Σαρακοστή και τα θαλασσινά βρίσκονται κάπως συχνά στο τραπέζι μας. Ευκαιρία για γαριδομακαρονάδα. Υλικά: 250 γρ. μακαρόνια 250 γρ. γαρίδες προβρασμένες λάδι 1 κρεμμύδι …
Τόσο απλό φαγητό με απλά και οικονομικά υλικά. Κατάλληλο για τις μέρες την νηστείας αλλά και για τις καθημερινές μέρες …
Τι θα λέγατε σήμερα να φτιάξουμε ζυμαρικά με λαχανικά; Ταιριάζουν απόλυτα και το ένα εμπλουτίζει τη γεύση του άλλου.
Μια ξεχωριστή διαφορετική συνταγή με εντάσεις όπως πικάντικη γλυκύτητα και σπιρτάδα αλλά παράλληλα ελαφριά, δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε!!!
Πεντανόστιμη μακαρονάδα με λίγα υλικά.Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνια (της αρεσκείας σας) 1 κουτάκι σάλτσα ντομάτας 2 κουτάκια τόνο 2 …
Μια πολύ εύκολη, γρήγορη και υγιεινή μακαρονάδα για να ξεφύγουμε και λίγο από τις κλασσικές γνωστές μακαρονάδες. Δοκιμάστε την και …