Λαζάνια φούρνου με μπρόκολο
Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με το μπρόκολο ξετρελαίνει. Πόσω μάλλον όταν συνοδεύεται με την γεύση του τυριού, του ζαμπόν και …
Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με το μπρόκολο ξετρελαίνει. Πόσω μάλλον όταν συνοδεύεται με την γεύση του τυριού, του ζαμπόν και …
1 συσκευασία κανελόνια 500 γρ. σπανάκι ζεματισμένο και ψιλοκομμένο 200 γρ. κατίκι Δομοκού ή ανθότυρο 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ελαιόλαδο …
Πρόκειται για μια ελαφριά μακαρονάδα με φρεσκοκομμένα λαχανικά και σάλτσα ντομάτας. Στο τέλος το κατίκι Δομοκού δίνει μια τέλεια υφή …
Από τη Νανά Δαρειώτη ,200 γρ. σπαγγέτι 4 αβγά 250 γρ. τυρί κατίκι Δομοκού 2 κολοκυθάκια ½ φλ. αρακά 1 …
Φτιάχνουμε τραχανά με την μέθοδο του ριζότο. Η συνταγή είναι του Σεφ Δημήτρη Παμπόρη και παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή…
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52” 22/01/2013, ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ, ΚΕΙΚ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
1 κουτί κανελόνια 1 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, ψιλοκομμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 5 κουταλιές της …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…