Ζυμαρικά με ανάμεικτα λαχανικά, κατίκι και μπέικον
Υλικά για 4 άτομα: 200 γρ ανάμεικτα λαχανικά 150 γρ μπέικον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γρ κατίκι 1 συσκευασία …
Υλικά για 4 άτομα: 200 γρ ανάμεικτα λαχανικά 150 γρ μπέικον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 200 γρ κατίκι 1 συσκευασία …
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Ακόμη έχω στο μυαλό μου τη γεύση αυτού του υπέροχου φαγητού, σπαγγέτι με κιμά κοτόπουλο και κατίκι, το πιο αγαπημένο …
Λατρεύω τα ζυμαρικά. Σε κάθε μορφή. Ορίστε λοιπόν η περίφημη συνταγή για πλεξούδες με χοιρινό, μανιτάρια και κατίκι, στην οποία …
Ψαρονέφρι, Tanderloin ή Filet mignon για τους Γάλλους, οι οποίοι έτσι χαρακτηρίζουν σχεδόν πάντα το χοιρινό φιλέτο.Ένα νόστιμο, ζουμερό και …
Κι αυτά τα χοντρά και τρύπια μακαρόνια που, αν και προορίζονταν για παστίτσιο, μετατράπηκαν σε μια λαχταριστή μακαρονάδα με γλυκοκολοκύθα …
Μοσχοβολιστός άνηθος και φρέσκο κρεμμυδάκι που φωνάζουν από μακριά καλοκαίρι. Φέτα, τραχανάς και κατίκι, τρία τόσο χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα που …
Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με το μπρόκολο ξετρελαίνει. Πόσω μάλλον όταν συνοδεύεται με την γεύση του τυριού, του ζαμπόν και …
1 συσκευασία κανελόνια 500 γρ. σπανάκι ζεματισμένο και ψιλοκομμένο 200 γρ. κατίκι Δομοκού ή ανθότυρο 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ελαιόλαδο …
Πρόκειται για μια ελαφριά μακαρονάδα με φρεσκοκομμένα λαχανικά και σάλτσα ντομάτας. Στο τέλος το κατίκι Δομοκού δίνει μια τέλεια υφή …
Από τη Νανά Δαρειώτη ,200 γρ. σπαγγέτι 4 αβγά 250 γρ. τυρί κατίκι Δομοκού 2 κολοκυθάκια ½ φλ. αρακά 1 …
Φτιάχνουμε τραχανά με την μέθοδο του ριζότο. Η συνταγή είναι του Σεφ Δημήτρη Παμπόρη και παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή…
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52” 22/01/2013, ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ, ΚΕΙΚ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
1 κουτί κανελόνια 1 κιλό φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι, ψιλοκομμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 5 κουταλιές της …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…