Linguini με “μενταγιόν” πεσκανδρίτσας
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων με αρώματα μαμάς και σπιτιού. Όσα χρόνια κι αν περάσουν όλοι έχουμε στην γευστική …
Μια γαριδομακαρονάδα από τις καλύτερες που θα έχετε δοκιμάσει. 500 γρ γαρίδες νο 2 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο 100 γρ …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο σπαγγέτι 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες …
Καλοκαίρι χωρίς γαριδομακαρονάδα δεν γίνεται . Αυτή είναι μια απλή εκδοχή που μπορεί να προκύψει και ως ανακύκλωση της μαγειρεμένης …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ σπαγγέτι -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο -2 πιπεριές τσιλι ψιλοκομμένες -1 σφηνάκι …