Σούπα Τραχανά, η μοντέρνα!
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Το blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί …
Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Είμαι έξω φρενών! Διάβασα πρόσφατα ότι στην πατρίδα μου, την Πάτρα θα φτιαχτούν 42 …
Ένα έντονο γευστικά σπαγγέτι σε φωλιά παρμεζάνας είναι ένα δώρο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάθε φορά που …
Σούπα τραχανά με τυρί φέτα, άγρια μανιτάρια και κολοκυθόσπορους. Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 20΄, Χρόνος μαγειρέματος: 20΄
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Ένα γρήγορο φαγητό που μαγειρεύουμε συχνά !! Αγαπημένο όλων μας γιατί είναι πολύ νόστιμο!! Ελάτε μαζί μου!!
Σήμερα θα σας δείξουμε μια εύκολη αλλά πεντανόστιμη και σχετικά οικονομική συνταγή για το κυρίως πιάτο.Χοιρινές μπουκίτσες με σοταρισμένα αμύγδαλα, …
Μετά από τις πληροφορίες για τα ζυμαρικά φυσικό είναι να τα μαγειρέψουμε, όχι πολύπλοκη συνταγή απλή γρήγορη και με πολλούς …
Αφού φάγαμε ότι περρίσεψε από την Πρωτοχρονιά ας ξαναπιάσουμε τις κουτάλες μας και ας μπουμε στην κουζίνα να φτιάξουμε ένα …
Με τραχανά έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές της υπαίθρου μιας και ήταν εύκολο να τον παρασκευάσουν με υλικά από τα …
υλικά 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές βούτυρο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κουταλιές παπαρουνόσπορο 1 ποτήρι λευκό κρασί 25γρ αποξηραμένα μανιτάρια …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Υλικά: 250 γρ. ζυμαρικά ολικής αλέσεως 30 γρ. μανιτάρια αποξηραμένα 3 κ.σ. τυρί κρέμα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2-3 κ.σ. …