Κανελόνια με μανιτάρια, πράσα κ κρέμα από ηλιόσπορο: πεντανόστιμα κ χωρίς ίχνος αλατιού!
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να …
Ένα premium πιάτο από μια δευτερεύουσα κοπή του χοίρου: το κότσι. Σιγομαγειρεμένο διπλά σε εστίες και φούρνο, παρέα με λαχανικά, …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
500 γρ. σπαγγέτι 2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά 30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κρεμμύδι …
Υλικά 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 30γρ αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 500γρ σπαράγγια αλάτι πιπέρι 500γρ ζυμαρικά λάδι τρούφας…
Μια ωραία Ιταλική συνταγή! Υλικά 4 φέτες μοσχαρίσιο κότσι με το κόκκαλο. 2 μέτρια καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια. 2 …
Είναι απίθανη, εύκολη, γρήγορη, ελαφριά κ ΠΡΕΠΕΙ να την φτιάξετε! Δεν χρησιμοποίησα ντομάτα. Θέλησα να πρωταγωνιστήσει απόλυτα το μανιτάρι. Αν …