Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
2 κιλά αρνί (κομμένο σε μερίδες) 16 μικρά κρεμμύδια στιφάδου (κοκκάρια) 16 πατάτες baby 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλεύρι …
Εγω θα σας προτείνω ένα πιάτο που μπορεί να “σταθεί” μια χαρά σε γιορτινό τραπέζι. Χοιρινά φιλετάκια γεμιστά με κάστανα …
Υλικά 1 κρεμμυδάκι στιφάδου ή φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες (η ουρά παραμένει αν θέλουμε) 1 κ. …
Πήρα ένα κουνέλι, από εξαιρετική φάρμα, όπως μου είπαν το οποίο κόπηκε σε μερίδες προκειμένου να μοιραστεί και να μαγειρευτεί …