κλασική μαγειρίτσα με συκωτάκια – γκουρμέ & λάιτ
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
Κλασική μαγειρίτσα. ελληνική. H απόλυτη σούπα μετά τη νηστεία. Εξαιρετική σε σύλληψη και εκτέλεση, ελαφριά και με απίστευτη ευγένεια και …
4 χοιρινά μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι, δεντρολίβανο ,ρίγανη φρεσκοτριμμένο πιπέρι …
Από τα πολύ ωραία πιάτα της ελληνικής κουζίνας, τα γιουβαρλάκια ξαπλωμένα σε βελούδινη σάλτσα αβγολέμονου είναι ένα μικρό θαύμα γευστικής …
Μια κοκκινιστή εκδοχή για τα γνωστά σε όλους μας γιουβαρλάκια. 500 γρ κιμά ανάμικτο 1 κρεμμύδι μέτριο 100 γρ Άνιθο …
Από τον Chef Αντώνη Ρούσσο Ημέρα προβολής 5/12/13. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1200 γρ. μαύρο χοίρο 5 κρεμμύδια ξερά 1 …
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια 1 – 2 εντεριές αρνίσιες, καθαρισμένες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο …
Υλικά 250 γρ. κιμά χοιρινό 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φλ. του καφέ ρύζι γλασέ ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο ½ …