Λαχανοντολμάδες
elpidaslittlecorner.gr
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Όσο αρέσει σε κάποιους η ελληνική μαγειρίτσα, άλλο τόσο κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Για τους χορτοφάγους, τα παιδιά και όσους …