Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
…
Η ελληνική γη, έχει να μας προσφέρει κάθε στιγμή, αμέτρητα υλικά για μια υγιεινή και πολύ νόστιμη διατροφή – ή …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μελιτζάνες 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1½ φλιτζ. ρύζι μπονέτ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 …
Όταν πριν μερικά χρόνια είχα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Χαλβά στη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος σεφ Νίκος Κατσάνης είχε επιμεληθεί …
Αν συνδυάσετε την κινόα με τα αρώματα της κολοκύθας τότε το μόνο που μπορείς να αποκτήσεις είναι ένα πολύ νόστιμο …
Η συνταγή πιθανόν να σας φανεί σαν όλες τις άλλες… Όμως εδώ θα ανακαλύψετε τον πιο ιδανικό τρόπο να έχετε …
Τη συνταγή αυτή την εμπνεύστηκα από ένα υπέροχο γεύμα που απόλαυσα σε γνωστή ταβέρνα φέτος στις καλοκαιρινές μου διακοπές στην …
Η συνταγή αυτή αποτελεί απόδειξη για το γεγονός ότι οποιοδήποτε παραδοσιακό φαγητό μπορεί να μαγειρευτεί με τρόπο που θα μειωθούν …
Σήμερα αντικαθιστούμε το ρύζι των γεμιστών με φαγόπυρο και μαγειρεύουμε τα πιο υγιεινά γεμιστά που έχετε φάει ποτέ! Ιδανικά για …
Μία συνταγή πολύ κοντινή στα παραδοσιακά γεμιστά όμως με ελάχιστες διαφορές που τη μετατρέπουν σε πιο ελαφριά και υγιεινή ιδιαίτερα …
4-5 τομάτες 4 πιπεριές πράσινες 3 μελιτζάνες φλάσκες 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο …
1 κιλό αρακά 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών 1 ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό …
250 ml ελαιόλαδο Άλτις απαλό 8 μελιτζάνες τσακώνικες 1 κιλό περίπου 450 γρ. τυρί κασέρι χονδροτριμμένο 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα”, και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Οι αγκινάρες σωτέ, ελεύθερη …
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
Η συνταγή αυτή για πουρέ καρότου, είναι φανταστική ως συνοδευτικό για πιάτα με ψητό κοτόπουλο ή γαλοπούλα, για κοτόπουλο σούβλας …