Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
5 μελιτζάνες φλάσκες. 200 γρ κους κους ψιλό (θα το βρείτε σε ένα χάρτινο κουτί συνήθως σε ράφια δίπλα σε …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Όταν πριν μερικά χρόνια είχα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Χαλβά στη Θεσσαλονίκη, ο αγαπημένος σεφ Νίκος Κατσάνης είχε επιμεληθεί …
Κυριακή σήμερα και ετοιμάζεστε να μαγειρέψετε το κρέας του κυριακάτικου τραπεζιού σας. Αντί να το συνοδεύεσετε με τις κλασικές πατάτες …
Μια συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε καθώς περιέχει όλα τα λαχανικά που μας δίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας! Ένα …
1 κιλό αρακά 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών 1 ½ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαϊντανό …
Δυο πράγματα θέλω να επισημάνω για τη συγκεκριμένη συνταγή, όπου το πρώτο είναι θέμα γαστρονομικής κουλτούρας και έχει να κάνει …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 12 αγκινάρες καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους κομμένα σε φέτες …
“Trifolati” στην ιταλική κουζίνα σημαίνει “μαγειρεμένα όπως η τρούφα”, και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Οι αγκινάρες σωτέ, ελεύθερη …
Κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας, σε έναν πιο πικάντικο τόνο!
Γευστικός αρακάς από τον Ανδρέα Λαγό! 1/2 κιλό αρακά, 1 κρεμμύδι, 1 σκελ. σκόρδο, 4 κρεμμύδια φρέσκα, 2 καρότα, 2 …
Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για όσους δεν τους αρέσει η μυρωδιά που αναδύεται όταν το κουνουπίδι βράζει, και το …
Από τις πιο νόστιμες πατάτες. 1 κιλό πατάτες μικρές με τη φλούδα τους ή πατάτες κομμένες σε λοφάκια 1/4 φλ. …
Τρυφερά φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ, μαγειρεμένα με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά αρώματα. Και …
Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα …
Αν στην Ελλάδα η κλασσική συνταγή για τις αγκινάρες είναι η “αγκινάρες αλά πολίτα”, τότε στην Ιταλία είναι η “αγκινάρες …
Είστε χορτοφάγοι ή τέλος πάντων δεν είστε οπαδοί των εντέρων και των λοιπών την μαγειρίτσας;Έχουμε την λύση και για εσάς!Έχουμε …
Υλικά : 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 16 καρδιές αγκινάρας, κομμένες στη …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 9/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) …